Indulás: 2005-09-18
 
Meditáció a napok angyalaival

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Vasárnap

  2006.01.01. 19:02
A vasárnap este angyala: A kreativitás angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy J betűt. Az ő drágaköve a smaragd. Jelmondata: Kreativitás angyala, termékenyítsd meg az emberiség gondolatait, és halmozz el minden embert az alkotóképesség bőségével! Közvetíti képességét az energiák felvételéhez a tudatba és azok alkotó célból való felhasználását. Ne felejtsd, az angyalok segítenek! Csak kérd a segítségüket.

Szombat

  2006.01.01. 19:01
Szombat reggel: Föld Anya A meditációk során használhatjuk a drágaköveket is. Vegyük a bal kezünkbe. Ráhangolódáshoz alkalmazzuk a hangok vibrálását.

Péntek

  2006.01.01. 19:00
A péntek reggel angyala: A Levegő angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy H betűt. Az ő drágaköve a hyacint. Jelmondata: Levegő angyala jöjj a lélegzetembe és engedd, hogy erőd megérintsen ! Közvetíti a képességet besorolni magunkat a világegyetem egységével, valamint energiát kivenni a légkörből. Péntek este: Mennybéli Atya

Csütörtök

  2006.01.01. 19:00
A csütörtök reggel angyala: A Víz angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy P betűt. Az ő drágaköve a topáz. Jelmondata: Víz angyala, menj be a vérembe és add át életed ritmusát egész testemnek! Közvetíti a képességet a vérkeringés szabályozásához és fájdalmak csökkentéséhez. A csütörtök este angyala: A Bölcsesség angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy F betűt. Az ő drágaköve az ametiszt. Jelmondata: Bölcsesség angyala, termékenyítsd meg a gondolataimat az Atya szellemével! Közvetíti a képességet a telepátiához és az intuícióhoz.

Szerda

  2006.01.01. 18:59
A szerda reggel angyala: A Nap angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy I betűt. Az ő drágaköve a krizolit. Jelmondata: Nap angyala áradj testem központjába és add az életerődet összes testeimnek! Közvetíti a képességet a koncentrált napenergia felvételéhez és azt gyógyításra használni. A szerda este angyala: A Szeretet angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy B betűt. Az ő drágaköve a krizopráz. Jelmondata: Szeretet angyala, áradj érzelemtesteink egységébe és tisztítsd meg minden érzésünket! Közvetíti a képességet, magunkhoz vonzani a magasabb érzelmek rezgéseit és egyetemes szeretetként továbbadni minden élőlénynek.

Kedd

  2006.01.01. 18:58
A kedd reggel angyala: Az Öröm angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy R betűt. Az ő drágaköve a sardonyx. Jelmondata: Öröm angyala engedd meg, hogy a természet szépségét felismerjem, és ez mint öröm itasson át engem! Közvetíti a képességet, hogy a természetből belső egyensúlyt és derűs nyugalmat merítsünk. A kedd este angyala: Az Erő angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy K betűt. Az ő drágaköve a beryll. Jelmondata: Erő angyala lépj be tevékeny testeink egységébe és vezéreld minden tettünket! Közvetíti a képességet, hogy a kozmikus erőket az idegrendszerbe vezessük és alkalmazzuk ezeket minden területen.

Hétfő

  2006.01.01. 18:56
A hétfő reggel angyala: Az Élet angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy N betűt. Az ő drágaköve a kalcedon. Jelmondata: Élet angyala, áradj sejtjeimbe és adj erőt nekik, hogy az egész testemben áramoljanak ! Közvetíti a képességet, hogy életerőt tudjunk meríteni a természetből. A hétfő este angyala: A Harmónia angyala. Amikor meditálsz mondd el magadban többször a nagy R betűt. Az ő drágaköve a sarder. Jelmondata: Harmónia angyala, legyél mindig mindenben! Közvetíti a képességet, hogy a világmindenséggel és önmagunkkal harmóniában éljünk. Az esszénus üdvözlés – „Shalom” / A béke legyen teveled/ - ezt a magatartást fejezi ki.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 

button1

 
 
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!